The Paleo- Grader

My Old Flame

Om något annat.

Vi ska hyra en buss till göteborg till min syster som ska gifta sig. Vi är en stor släkt och det blev lättare och bättre pris på det hela om vi alla åkte upp samtidigt i en buss. Min syster är rätt ås mycket äldre än mig så vi är inte super nära som andra syskon ibland kan vara, men det ska bli väldigt kul på hennes bröllop ändå. Men när vi kollade upp bussar till resan så hittade jag en massa intressanta saker. 

Som du kanske ser på bilden så är det ett väldigt litet kök, man kan då undra varför det är ett så väldigt litet kök. Jo det är för att det är ett kök i en buss! Kan du fatta det. Jag hittade en massa videos på folk som har renoverat en gammal buss och gjort den till ett litet portabelt hem. Hur coolt är inte det? Jag hade gärna bott i en liten buss under sommaren och rest runt. Jag skickade den bilden till min syster och skojade om att hon kanske skulle resa i en sån på smekmånaden. Hon tyckte så klart att den också var häftig (vi har oftast samma smak i kläder och inredning). Vi brukar oftast hålla med varandra i såna lite mer annorlunda boenden. Jag hade lätt kunnat bo i en buss. Men för hennes del så kanske det blir lite trängre eftersom hon ska få plats med sin man där också. Men det hade varit kul att hitta en sådan och åka runt i till hennes möhippa kanske. Väldigt många bussar blir det då att hyra i sommar. Men det är en spännande tid nu när hon ska gifta sig. Det ska bli väldigt kul att hjälpa till på bröllop och ha trevligt tillsammans som familj innan dess.