The Paleo- Grader

My Old Flame

Underbar present

Det finns mycket som jag blir glad av att få i present, i princip allting bara det ges med kärlek. Men en sak som jag verkligen uppskattar och tycker är så lyxigt att få är en ansiktsbehandling. Det är så underbart skönt och det är så härligt att få längta tills man ska gå och få den och det är härligt.
Ja det finns så mycket som är härligt med en ansiktsbehandling, jag tycker att det är något man ska ge bort till sin man också. För det är väldigt uppskattat av dom med.

Fick en fin present

Jag fick en fin present av min man för några månader sen och det var en lyxig ansiktsbehandling i Stockholm. Den var en och en halv timme lång och det var så otroligt skönt. Fick massor med olika krämer och serum som skulle göra underverk för huden och det var verkligen skönt.
Ja det finns så mycket som är underbart med det som sagt, och om jag var rik så är det något som jag skulle unnat mig en gång i veckan för att jag tycker att det är så skönt.

Ja alla har vi våra saker som vi tycker om och som vi gärna vill njuta av lite mer och det är ju såklart olika från person till person men det är något som jag verkligen tycker är skönt och som jag alltid önskar mig i present om jag får välja.
Men det är faktiskt något som jag vill ge bort i present också, det vore kul att kunna ge bort det till andra och inte bara kvinnor utan även men som också förtjänar att man tar hand om sin hud och får koppla av för en liten stund.
Ja det är härligt med presenter det finns så mycket som man kan ge bort och det är kul att det är så.